21 травня 2021 року в Університеті Миколая Коперніка (Торунь, Польща) відбулась (у віртуальній формі) 8-а Міжнародна наукова конференція «РЕГІОНАЛЬНИЙ РОЗВИТОК» СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНІ ЕФЕКТИ ПАНДЕМІЇ COVID-19 В РЕГІОНАЛЬНІЙ ПЕРСПЕКТИВІ».

Конференція була організована Департаментом економічної політики та регіональних досліджень та Центром досліджень Центральної та Східної Європи.

Головою вченої ради та оргкомітету конференції була проф., доктор. хаб. Гражина Вольська.

Учасниками конференції були понад 55 вчених з багатьох дослідницьких центрів, у тому числі 15 з-за меж Польщі (Латвія, Литва, Хорватія, Білорусь, Грузія, Україна). Більше, ніж 30 учасників виступали з доповідями.

Програма конференції

Міжнародний університет фінансів представила у якості члена наукового комітету Конференції проректор з наукової та міжнародної діяльності, проф. Ольга Іляш, яка разом з колегами Національного університету «Одеська політехніка» проф. Ларисою Фроловою, проф. Олександром Бавико та проф. Світланою Єрмак підготувала доповідь «THE MECHANISM OF THE ECONOMY STABILIZATION AND THE BEHAVIORAL RESPONSES OF ITS AGENTS IN A PANDEMIC COVID-19».

Постер Ольги Іляш, Лариси Фролової, Олександра Бавико та Світлани Єрмак

Ще одну яскраву доповідь «DIGITAL WORKPLACE BENEFITS IN THE CONDITIONS OF THE COVID-19 PANDEMIC» підготовлено колегами Університету проф. Дорошкевич Дарією та аспіранткою Інною Литвиненко.

Постер Дарії Дорошкевич та Інни Литвиненко

Вчені поділилися думками з приводу наслідків впливу пандемії на соціально-економічний розвиток країни та обговорили перспективи відновлення економіки у постковідних умовах.