Про програму

Програма «Tech MBA» Міжнародного університету фінансів з міждисциплінарним спрямуванням та гнучкістю розроблена  для професіоналів, які хочуть розвивати свою кар’єру на стику сучасного бізнесу та новітніх технологій, бути експертом технологій та творцем цифрових цінностей в умовах руйнівних інновацій, цифрового переосмислення та реконфігурації. Поєднання сучасних технічних знань та управлінських навичок забезпечить вам високий рівень динамічної конкурентоздатності у високотехнологічних компаніях та при створенні власного бізнесу, запуску та масштабуванні  стартапів.

Tech MBA Міжнародного університету фінансів надає знання, практичний досвід управління командами при розробці проєктних рішень для мультидисциплінарних інженерних завдань, формуванні стартових, технологічних та інноваційних екосистем у еволюційну цифрову епоху.

Структура програми

Програма пройде в модульному форматі. Заняття будуть проходити що-місяця кожний четвертий тиждень впродовж двох днів.

Програмою передбачено чотири виконавчих модулів. Кожний модуль проводиться один раз на півроку тривалістю від шести до восьми днів.  Вони поєднують в собі інтенсивні заняття в аудиторії, виконання групових  проєктів, проведення хакатонів, майстер-класів.

Програма «Tech MBA» забезпечує набуття компетенцій у галузі технології інженерії, підприємництва, управління та трансформаційного лідерства за допомогою. триступеневого інтегрованого підходу:

  1. ДОСЛІДЖЕННЯ в сфері технологій та бізнесу.
  2. ДІЯ – експериментальне навчання на основі проєктів вбудоване в усі аспекти навчальної програми «Tech MBA», і базується на кращих сучасних техніках та інструментах: Design Thinking, Lean Startup, Agile.  Експериментальне навчання допоможе вам скласти портфоліо наборів навичок, стосунків  та досвіду та слугувати основою для успішної кар’єри. Кожного семестру ви будете брати участь у проєктах, які дозволять вам розробляти, будувати та запускати технологічні рішення для вирішення реальних проблем, відвідувати компанії, гостьові лекції, майстер-класи.
  3. ФОКУС на повністю інтегровані курси (близько 55 % – технічні дисципліни та 45% – бізнес дисципліни), які вибираються студентами на основі індивідуальних інтересів та спрямованості на кар’єру, та кластери курсів у зоні концентрації: фінанси; маркетинг; технології та інновації; підприємництво.

ТЕХНОЛОГІЧНІ ТРЕКИ. Під час технологічних треків студенти проводять 70%  навчальних годин в технологічних компаніях з метою вивчення культури компанії, її пріоритетів, існуючих бізнес-моделей, набуття здатностей  вирішувати складні інженерні завдання, застосовуючи принципи інженерії, науки та техніки.

Програма включає  три технології, які керують нашим життям і світом, відкривають шлях до подальших інновацій: цифрова трансформація; цифрові фінанси; Big Data, аналітика даних та штучний інтелект.

Цифрова трансформація базується на курсах:

  • Стратегія цифрової трансформації
  • Маркетингова розвідка
  • Електронна комерція
  • Комерціалізація продукції
  • Корпоративні інноваційні бізнес моделі
  • Дизайнерське мислення

Цифрові фінанси:

  • Fintech
  • Блокчейн
  • Автоматизація робототехнічного процесу
  • Розширене машинне навчання
  • Нові техніки

Big Data, аналітика даних та штучний інтелект:

  • Стратегія, керована даними
  • Обробка природної мови
  • Візуалізація даних
  • Дизайнерське мислення

З самого початку ви будете занурені у багаті на технології бізнес-завдання через курси навчального досвіду та польові проєкти. Завершується навчання   кваліфікаційним проєктом – бізнес-рішенням для реальної компанії.

Викладацький склад

На програмі працюють провідні викладачі Міжнародного університету фінансів, фахівці  бізнесу та  університетів партнерів, зокрема, НТУУ КПІ ім. Ігоря Сікорського, які поєднують академічний потенціал зі знанням практики бізнесу, володіють сучасними методиками бізнес-освіти та методами обробки великих даних, сучасними аналітичними інструментами, моделями прийняття рішень; пройшли  навчання та наукові стажування в провідних бізнес-школах та університетах США і Європи.

Ваша майбутня кар’єра

Навчання на  програмі «Tech MBA» дозволяє розвинути  вашу динамічну здатність адаптуватися до швидких і постійних темпів технологічного розвитку,
забезпечує набуття, як технологічних компетенцій для роботи з передовими технологіями, так і комерційних, комунікативних та лідерських навичок.

Професіонали, які завершили Tech MBA, матимуть можливість працювати технічними керівниками у компаніях, орієнтованих на технології, цифровими менеджерами, цифровими стратегами, менеджерами з питань інновацій трансформації та технологій, менеджерами з маркетингової розвідки, менеджерами електронної комерції, бізнес-консультантами тощо.

В області цифрових фінансів – старшими аналітиками з питань фінансів та стратегії, менеджерами з продуктів FinTech, бізнес-стратегами  Blockchain, директорами платформи цифрових платежів тощо.

Аналітичні навички та навички вирішення проблем принесуть вам користь протягом усієї вашої кар’єри і дозволять стати висококонкурентними аналітиками у будь-якій сфері та будь-якої галузі.

Поєднання сучасних технологічних знань та управлінських навичок забезпечить вам високий рівень динамічної конкурентоздатності у високотехнологічних компаніях та при створенні власного бізнесу, запуску та масштабуванні  стартапів.

Присуджений ступінь

Після успішного завершення програми студенти отримають ступінь магістра в галузі управління та бізнес адміністрування за спеціальністю  «Менеджмент» та диплом магістра державного зразка.

Докладну інформацію Ви можете отримати за телефонами:
(044) 277 84 82, (044) 204 97 27, (050) 413 43 46, (097) 149 28 22
E-mail: iuf@iuf.edu.uapk@iuf.edu.ua