Міжнародний університет фінансів уклав з Київським національним університетом імені Тараса Шевченка Договір про співробітництво в рамках розвитку трансферу технологій та представлення розробок в Європейській мережі підприємств “Enterprise Europe Network”. Від імені університету договір підписала ректор Міжнародного університету фінансів професор Любов Смоляр.

Європейська Мережа Підприємств (Enterprise Europe Network) це глобальна міжнародна мережа до якої входить 70 країн світу. Кожен рік EEN проводить близько 700 бізнес-заходів та b2b зустрічей, де підприємці зі всього світу шукають бізнес-партнерів.

Україна приєдналась до EEN у червні 2017 року шляхом створення консорціуму EEN-Ukraine. Це стало можливим завдяки програмі COSME, що фінансується Європейською комісією та сприяє конкурентоспроможності та інноваційному шляху розвитку представників малого та середнього бізнесу а також інноваційних організацій. До консорціуму увійшли наукові організації, представники бізнесу та державних установ.

Сподіваємося, що за допомогою EEN Університет розширить мережу бізнес-партнерів, залучатиме новітні інноваційні технології в освітній процес із-за кордону та представлятиме наукові розробки в Європейській мережі підприємств “Enterprise Europe Network”.