Відповідно до укладеного Меморандуму про співробітництво міжУніверситетом та Міністерством економічного розвитку і торгівлі України за проектом «Синергія знань, досвіду та креативності заради майбутнього» Міжнародний університет фінансівзапрошено до участі у засіданні Міжвідомчої робочої групи з питань координації процесів імплементації та забезпечення моніторингу Цілей сталого розвитку.

 

27 серпня відбулося пяте розширене засідання під співголовуванням Першого віце-прем’єр-міністра України – Міністра економічного розвитку і торгівлі України Степана Кубівата Координатора системи ООН в Україні, координатора з гуманітарних питань Лубрані Оснат. Університет на засіданніпредставляла і проректор з науково та міжнародної діяльності, проф. Ольга Іляш.

На засіданні були презентовані результати прогресу України у досягненні Цілей Сталого Розвитку за напрямком “Гідна праця та економічне зростання в Україні”, спрямована на збалансування соціальних, економічних та екологічних аспектів сталого розвитку.

У рамках засідання також була представлена перша Національна тематична доповідь “Цілі Сталого Розвитку для дітей України”, підготовлена Інститутом демографії та соціальних досліджень імені М. В. Птухи НАН України спільно з Українським центром соціальних реформ та Представництвом Дитячого фонду ООН в Україні (ЮНІСЕФ).