Успішне подання проектної заявки на конкурс Еразмус+ КА 2
«Розвиток потенціалу вищої освіти»

Днями Міжнародний університет фінансів у співпраці з українськими та зарубіжними університетами успішно завершив роботу над проектною заявкою «Facilitating the Ukraine’s European integration by means of the public administration best practices implementation / FUEIPA» в рамках конкурсу Еразмус+ КА2 «Проекти співпраці задля розвитку інновацій та обміну кращими практиками у галузі вищої освіти».

Можливості участі у Конкурсі сприяли співпраці між країнами-членами та країнами-партнерами програми Еразмус+ (включаючи Україну). Координатором та аплікантом проекту є University of Economy in Bydgoszcz (Poland).

Партнери проекту:

Rezekne Academy of Technologies (Latvia)

Univerzita Tomase Bati ve Zline (Czech Republic)

Simon Kuznets Kharkiv National University of Economics (Ukraine)

Classic Private University (Ukraine)

Lviv Polytechnic National University (Ukraine)

Odessa National Polytechnic University (Ukraine)

Асоційовані партнери:

Regional branch of the National Institute for Strategic Studies under the President of Ukraine in Lviv

Zaporizhzhya Regional State Administration

Odessa Regional State Administration

Kharkiv Regional Non-Government “Union of ATO Veterans”

Association of local governments of Kharkiv region

Проект створено відповідно до напряму «КА2: Розбудова потенціалу вищої освіти» та пов’язаний з реформою державного управління відповідно Плану дій Уряду 2017-2020 рр., Стратегії сталого розвитку «Україна – 2020», Стратегії реформування державного управління України на 2016 – 2020 рр.

Спільний міжнаціональний проект спрямований на зміцнення системи вищої освіти України та поширення європейських реформ професійної, некорумпованої, престижної, орієнтованої на потреби громадян державної служби, кадрове забезпечення процесу децентралізації, впровадження європейських стандартів врядування та публічного адміністрування з використанням інноваційної Кросуніверситетської освітньої академічної онлайн платформи.