Швейцарська школа бізнесу в Монтре (Швейцарія)
УКРАЇНО-ШВЕЙЦАРСЬКИЙ ПРОЕКТ «ДВА ДИПЛОМИ»

22 січня ректором Міжнародного університету фінансів проф. Смоляр Л.Г. було підписано угоду про співробітництво із Швейцарською школою бізнесу (Swiss Montreux Business School) з приводу афілювання дипломів студентів Університету на рівні «бакалавр» та «магістр».

Swiss Montreux Business School – це вищий навчальний заклад професійної освіти у сфері бізнес-адміністрування, розташований у місті Монтре (Швейцарія). SMBS має багаторічну освітню історію, а також Вищу Державну Швейцарську Акредитацію (the CHE-294.780.321 National Accreditation) у сфері вищої освіти за Болонською системою, яка практикується та визнається усіма ВНЗ країн Європейського союзу і кореспондує з освітньою системою Північної Америки, завдяки чому диплом SMBS буде прийнятий як ВНЗ для продовження навчання, наприклад, в аспірантурі, так і роботодавцями у цілому світі.

Подвійний диплом надає студентам додаткові переваги у конкуренції з випускниками інших навчальних закладів щодо пошуку роботи на вітчизняному та європейському ринках, виступає пріоритетом для майбутньої кар’єри.

Укладена угода про співпрацю сприятиме взаємовигідному партнерству Університетів в рамках реалізації Європейської програми «Два дипломи» та передбачає розширення напрямів співпраці у сфері дистанційної освіти, проектної діяльності та проведення спільних наукових досліджень.