3 листопада у Міжнародному університеті фінансів відбулася зустріч з делегацією Резекненської технологічної академії (м. Резекне,Латвія), яку представляла пані Велта Любкіна – доктор, професор, директор наукового інституту Регіональних досліджень, менеджер латвійської національної наукової програми INOSOCTEREHI.

Резекненська Технологічна академія є одним із провідних навчальних закладів Латвії, де здобувають знання на факультетах економіки та менеджменту, інженерії латвійською та англійською мовами в рамках більш ніж 50 програм бакалавра, магістра та докторантури.

Учасники зустрічі, на якій Міжнародний університет фінансів представляли проректор з наукової та міжнародної діяльності, проф. Іляш О.І., завідувач кафедри менеджменту та інновацій, проф. Дорошкевич Д.В. та доц. кафедри економіки та підприємництва Корнілова В.В. окреслили майбутні шляхи співпраці щодо академічної мобільності, проведення спільних міжнародних конференцій, створення авторських колективів для публікації наукових праць та спільних проектів в рамках ERASMUS+ та Horizon 2020.

Маємо надію, що дана зустріч закладе основу для майбутньої конструктивної та дружньої співпраці Міжнародного університету фінансів та Резекненської Технологічної академії щодо здобуття цінного європейського навчального та наукового досвіду.