5 жовтня відбулася зустріч представників Міжнародного університету фінансів проректора з наукової та міжнародної діяльності, проф. Іляш О.І., проректор з навчально-організаційної роботи, доц. Савченка С.М. та завідувача кафедри менеджменту та інновацій, проф. Дорошкевич Д.В. з італійською делегацією в особі Почесного консула України в Італії пана Марко Тоссон та представника Італійського університету PEGASO University (м. Неаполь, Італія) пана Ернесто Паллотта.

Кращий викладацький склад, найкращі технології онлайн-освіти, найпотужніші інструменти взаємодії та відмінні екзаменаційні можливості – лише частина тих переваг, які сьогодні об’єднують Міжнародний університет фінансів та PEGASO University у сфері дистанційного навчання.

Сподіваємося, що майбутня співпраця відкриє нові можливості для студентів та професорсько-викладацького складу Міжнародного університету фінансів в отриманні надзвичайного навчального досвіду, заснованого на найсучасніших та ефективних технологічних методах і стандартах електронного навчання PEGASO University.