4 жовтня Міжнародний університет фінансів відвідала делегація Управління охороною праці в м. Катовіце (WSZOP) в складі канцлера Університету доктора Малгожати Сікорської, декану відділу гуманітарно-соціальних наук доктора Яцека Скоруса та спеціаліста з питань міжнародної співпраці Катерини Лук’янової.

Гості зустрілися з ректором Міжнародного університету фінансів, проф. Смоляр Л.Г. та проректором з наукової та міжнародної діяльності, проф. Іляш О.І. Учасники зустрічі обговорили можливі напрями та форми наукової та навчальної співпраці.

Під час зустрічі сторони обговорили питання щодо навчання студентів-магістрів на програмі “Два дипломи”, сприяння науковому стажуванню аспірантів і викладачів, проведення спільних міжнародних наукових конференцій та спільної участі викладачів університетів у колективних монографіях та наукових виданнях.

Досвід WSZOP вдало доповнює сучасне практично спрямоване навчання МУФ у гуманітарно-соціальному напрямку через специфіку вивчення проблем безпеки та наукові дослідження проблем економіки та культури.