23 березня Міжнародний університет фінансів відвідала делегація Гнезненської вищої школи «Міленіум». До складу делегації входили: ректор, проф. надзв., доктор Х’юберт Палух, декан відділу регіонального розвитку доктор Микола Орликовський та декан відділу суспільних наук Анна Кносіньска.

Гості зустрілися з ректором Міжнародного університету фінансів, проф. Смоляр Л.Г. та проректором з наукової та міжнародної діяльності, проф. Іляш О.І. Учасники зустрічі обговорили можливі напрями, форми і механізми співпраці. Особливо зацікавив гостей напрям поєднання освіти з інноваційною діяльністю, а також практична спрямованість підготовки фахівців.

Зокрема, під час зустрічі йшлося про створення спільних навчальних програм, запровадження спільних магістерських програм, сприяння науковому стажуванню студентів, аспірантів та викладачів, а також про проведення міжнародних конференцій, спільне видання наукових праць.

Закордонні колеги наголосили на важливості поглиблення співпраці між вишами, оскільки на сучасному етапі потрібно будувати взаємовигідні відносини між державами саме на науковому та академічному рівні, що сприятиме поліпшенню українсько- польських відносин у національному масштабі.