Студенти, аспіранти та викладачі Міжнародного університету фінансів у межах співробітництва з Міністерством розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України за проектом «Синергія знань, досвіду та креативності заради майбутнього» працюють над двома аналітичними дослідженнями важливих та актуальних економічних тем.

З приємністю повідомляємо, що аналітичне дослідження на тему «Завдання-акселератори досягнення Україною Цілей сталого розвитку для Цілей 8, 9, 12 та 17» студентів Пінчук Діани, Шульги Анастасії, Гурської Катерини, Хомуйла Юрія та аспірантки Джадан Ірини під менторством проф. Дорошкевич Д. В. та доц. Трофименко О. О. успішно завершено.

Результати даного дослідження були включені у Добровільний національний огляд щодо прогресу України у досягненні Цілей сталого розвитку, англомовна версія якого вже розміщена на сайті ООН за посиланням https://sustainabledevelopment.un.org/content/documents/26294VNR_2020_Ukraine_Report.pdf.

Окрім того, з нетерпінням очікуємо на відображення у Стратегії економічного прориву України результатів аналітичного дослідження на тему «Політики «економічного прориву»: світовий досвід», яке завершили і своєчасно виконали аспірант Руслан Колішенко та студентка магістратури Тетяна Литвак, під менторством проф. Смоляр Л. Г. та проф. Іляш О. І.

Вдячні Міністерству розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України за плідну співпрацю та бажаємо подальших наукових здобутків студентському та науково-педагогічному колективу Міжнародного університету фінансів.