7 серпня на базі Amity University (Індія) відбулася панельна дискусія «Shepreneurs – How women on Boardroom, Do Everything» присвячена підтримці та розвитку жіночого підприємництва. Одним з ключових спікерів від Міжнародного університету фінансів виступила проректор з наукової та міжнародної діяльності, професор Ольга Іляш, яка обговорила серед інших проблему “Як бізнес-середовище сприяє розвитку жіночого підприємництва та як жінки-підприємці можуть стимулювати зростання бізнесу?”.

Серед учасників панельної дискусії Prof. (Dr.) Gurinder Singh, Канцлер Amity University та модератор заходу, Prof. Mamokgethi Phakeng, Віце – канцлер University of Cape Town (Південна Африка), Віце – канцлер Massey University (Нова Зеландія), професор Jan Thomas.

4 промислова революція та Covid-19 змушує нас шукати нові підходи до розвитку бізнесу та підприємництва у глобальному середовищі. За словами організаторів «Точні та аналітичні оцінки спікерів були надзвичайно інформативними та були схвально прийняті усіма учасниками міжнародного заходу».