15-16 жовтня 2021 року у м. Одеса, відбулася Міжнародна конференція з екологічної стійкості в управлінні природними ресурсами (ISCES 2021). Міжнародний науковий захід організовано Південним науковим центром НАН України та Міністерством освіти і науки України у партнерстві з Національним університетом водного господарства та природокористування.

ISCES 2021 — це рецензована міжнародна конференція, що зосереджується на досягненні наукових досягнень та застосуванні в галузі сталого розвитку, циркулярної економіки та управління природними ресурсами.

У зв’язку з глобальною пандемією COVID-19 Оргкомітет ISCES 2021 вирішив провести конференцію у формі гібридної конференції, поєднуючи прямий захід з віртуальним компонентом.

ISCES 2021зосереджувалася на темах циркулярної економіки та екологічної стійкості, і в цьому контексті метою ISCES 2021було надання платформи для дослідників, підприємців, викладачів вищих навчальних закладів та органів влади, щоб представити свої результати досліджень та розробки у наукових темах конференції, присвячених цілям сталого розвитку у контексті екологічної стійкості та управління природними ресурсами.

Професор Ольга Іляш, виступила членом Наукового комітету Конференції та, у співавторстві з колегами доц. Оленою Трофименко, др. філософії Іриною Джадан та доц. Тетяною Царьовою виступили з науковою доповіддю: “ Ecological and economic effects of industrial and technological development ”.

Подана стаття отримала схвальні відгуки від рецензентів та буде опублікована у науковому журналі IOP Series: «Earth and Environmental Science» (Online ISSN: 1755-1315, Print ISSN: 1755-1307)  і будуть представлена у базі Scopus (Elsevier) для індексації.