Міжнародний університет фінансів спільно з Istanbul University (Туреччина) та ще університетами із Киргизстану, Азербайджану та Туреччини організували ІІІ Міжнародну наукову конференцію “International Conference on Global Competition and Innovation Management”. Третя міжнародна глобальна конференція з питань управління конкуренцією та інноваціями – щорічний захід, який робить значний внесок у академічну літературу, світ бізнесу та практиків. На Конференції представлена велика кількість учасників з України, Косова, Узбекистану, Казахстану, Киргизстану, Азербайджану, Румунії, Італії, Сполучених Штатів Америки, Великобританії, Австралії, Нової Зеландії, Індії, Туреччини, Кіпру, Марокко, Північної Македонії, Бангладешта інших країн.

Основна тема конференції полягала у тому, що спалах COVID-19, який виник у березні 2020 року, серйозно торкнувся держав та людей у всьому світі з точки зору їхнього життя. Держави та люди у всьому світі опинилися у відчаї і не всі зуміли адаптувалися до незвичайного нового життя перед такими катастрофами, щоб вижити. Відтак, науковці та практики з усього світу повинні розвивати дослідження у напрямку пошуку шляхів нового способу життя, який відрізняється від звичайного життя та інноваційних технологій функціонування бізнесу,

У перший день роботи Конференції  виступила проректор з наукової та міжнародної діяльності, проф. Ольга Іляш , як ключовий спікер із доповіддю «The Post-Pandemic World: Prospects for Global Economic Dynamics», яка окреслила вплив карантинних заходів на економіку України, оцінила подальший розвиток ситуації в умовах системного впливу коронавірусної кризи та перспективи розвитку коронавірусної кризи та змін у рушіях глобальної економічної динаміки.

Триває другий день Конференції, сьогодні 17 вересня Міжнародний університет будуть представляти ректор, проф. Любов Смоляр, завідувач кафедри економіки, доц. Олена Трофименко, завідувач кафедри фінансів, доц. Лариса Докієнко,  а також доц. Наталія Коба, доц. Олена Наконечна, доц. Ольга Михайлик з доповідями на теми:  «Modeling of the Economic System Actors Behavior in the Crisis Period of COVID-19 Pandemic»,  «Development of Energy Supply Infrastructure Based on Industry 4.0 (on the example of Ukraine and Turkey)», «Current Trends in Financial Security of Activity: Ukraine Example», «Business Transformation in COVID-19 Pandemic Conditions», «FINTECH: Features of Banking Business Development in Ukraine»

Запрошуємо усіх бажаючих послухати доповіді наших колег

Посилання на  конференцію: https://zoom.us/download#client_4meeting

Програма конференції