TELSP – Toruń Economic and Legal Summer Program. Це ініціатива факультету економічних наук та управління та факультету права і управління Університету Миколи Коперника в Торуні, що знаходиться у Польщі.
TELSP – це можливість для студентів провести 4-тижневий літній дослідницький проект в одному з таких напрямків:
управління
економіка
бізнес та адміністрація
фінанси
Для кожного учасника ми запропонуємо студентське житло в Торуні та добову допомогу в розмірі 50 злотих (~ 12 євро), яких більш ніж достатньо для покриття витрат на проживання під час перебування в Польщі.
Опис програми та програми: http://tssp.umk.pl/telsp/index.html
Основною складовою літньої програми є активна участь у вибраному дослідницькому проекті, пропонованому співробітниками Університету імені Миколи Коперника. Зацікавленим студентам пропонується зв’язатися з можливими радниками для отримання детальної інформації щодо передбачених проектів та обговорення дат, коли проект може бути здійснений. Цього року новиною TSSP є те, що студент NCU може долучитися до кожного проекту!
Рішення про приєднання до студента нашого університету приймає вихователь стажиста індивідуально. Окрім проектів, раз на тиждень ми будемо організовувати запрошену лекцію та обід або вечерю для всієї групи. Ми також запропонуємо короткі поїздки / екскурсії в районі Торуня у вибрані вихідні. В кінці перебування у Торуні всіх студентів попросять провести 15-хвилинні презентації про результати своїх проектів.
Дедлайн – 15.05.2021.