Вітаємо наших читачів із днем Святого Миколая!

Ми затримали публікацію-привітання, щоб дочекатись фотографій та показати вам щасливі лиця діточок, що отримали подарунки!

Шановні колеги та студенти, що долучились до організації благодійної акції! Всі ви стали справжніми Миколайчиками і створили справжнє свято малечі із центру допомоги “Місто щасливих дітей”.

Бажаємо усім посмішок, мрій що збуваються та успіхів! Та дякуємо тим, хто долучився, дуже приємно працювати та навчатись у оточенні таких чудових людей як ви☺️

Велика подяка, керівництву Університету, ректору, проф. Любові Смоляр, проректору з наукової та міжнародноі діяльності, проф. Ользі Іляш, проректору з навчально-методичної діяльності, доц. Сергію Савченку, проф. Олені Лапко, проф. Дарії Дорошкевич, адміністрації – Ірині Джадан, Тетяні Авеленко, викладачам, доц. Олені Трофименко та доц. Наталії Кобі, а також студентам Захаровій Галині, Франчук Анастасії, Чубченку Даниілу, Дусенгіману Оліверу, Мукуо Арманду, Нтварі Флеурі та Абдеразхману Реслаіну, завдяки яким вдалося реалізувати мрію діток, забезпечити злагоджену організацію заходу та передати діткам довгоочікувані подаруночки.

Особлива подяка нашому спеціалісту з маркетингу Вячеславу Павлюку за професійний супровід заходу!

Цінуємо вклад кожного у прекрасну справу!