17 грудня 2020 р. відбувся фінал Всеукраїнського конкурсу LoNG 2020 “Look of New Generation/Погляд нового покоління”. За результатами змагання студентська команда «SmartNG»  Міжнародного університету фінансів посіла призове 3 місце.

Учасники нашої команди, які вибороли перемогу, були студенти МУФ: Фролов Іван, Гаврилюк Ігор, Кобзар Владислав, Осадча Олена, Ткаченко Анастасія, Чмільов Максим.  Викладач – консультант команди – к.е.н., доц. Трофименко Олена Олексіївна.

Організаторами конкурсу були Українська асоціація з розвитку менеджменту та бізнес освіти, Kyiv Business School / MBA in Ukraine та Академія праці, соціальних відносин і туризму та партнер Конкурсу – компанія «Нова пошта». Завдання конкурсу від Нової пошти полягало у дослідженні технології та процесів доставки, особливостей організації логістики та всіх аспектів роботи кур’єрів, винайденні механізмів та інструментів пошуку клієнтів та ефективної комунікації з клієнтами для оптимізації роботи підприємства та вирішення основних поставлених проблем.

На участь у Конкурсі зареєструвались 47 команд з 32 ЗВО з 13 міст України (Вінниця, Житомир, Ірпінь, Дніпро, Лозова, Кам’янець-Подільський, Київ, Кривий Ріг, Суми, Харків, Чернігів, Херсон, Хмельницький).  Конкурс проходив у 2 тури. В результаті першого туру було обрано 8 команд-переможців. У другому турі 8 команд-переможців першого туру презентували та захищали свої результати та рішення кейсу. Спікером команди МУФ виступив Іван Фролов і блискуче представив результати дослідження, вміло сфокусував увагу журі у фіналі.

В результаті конкурсу студенти-учасники команди МУФ отримають дипломи та цінні подарунки. Щиро дякуємо організаторам конкурсу – Українській асоціації з розвитку менеджменту та бізнес-освіти, Kyiv Business School / MBA in Ukraine та Академія праці, соціальних відносин і туризму та компанії «Нова пошта».

Вітаємо наших переможців та бажаємо їм подальших успіхів!

Подяка ректору Смоляр Любо Гаврилівні

Зображення може містити: 4 людиниЗображення може містити: 5 людей

Зображення може містити: 4 людини, телефон