Студенти, аспіранти та викладачі Міжнародного університету фінансів у межах співробітництва з Міністерством розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України за проектом «Синергія знань, досвіду та креативності заради майбутнього» підготували та представили два аналітичних дослідження важливих та актуальних економічних тем.

29 жовтня 2020 р. аспірант Руслан Коліщенко та студентка магістратури Тетяна Литвак доповідали за результатами науково-практичного дослідження на тему «Політики “економічного прориву”: світовий досвід», проведеного під керівництвом проф. Смоляр Л. Г. та проф. Іляш О. І.

16 листопада 2020 р. аспірант Ірина Джадан, студенти Пінчук Діана та Шульга Анастасія презентували результати науково-практичного дослідження на тему «Завдання-акселератори досягнення Україною Цілей сталого розвитку для Цілей 8, 9, 12 та 17», проведеного під керівництвом проф. Дорошкевич Д. В. та доц. Трофименко О. О.

Обидві доповіді з презентаціями були відмічені позитивними відгуками експертів, за темами було розроблені практичні рекомендації, які будуть у стратегії Міністерства економіки, торгівлі та сільського господарства України.

Метою участі у проекті стало поєднання та примноження знань та зусиль, спрямованих на реформування економіки України та перетворення її у сталу розвинену економічну систему. Мінекономрозвитку вже отримало перший позитивний досвід такої співпраці в рамках підготовки і проведення консенсус-прогнозу “Україна: перспективи розвитку очима молоді”.

Експерти Мінекономрозвитку подякували особисто, а також викладацькому складу Міжнародного університету фінансів, який зробив можливим підготовку консенсус-прогнозу із молоддю. Ми з радістю долучаємося до привітань Міністерства учасникам такого надважливого заходу, студентам та керівникам та очікуємо на результати конкурсу!