23-24 вересня у Бельгії відбувся віртуальний брокерський захід у рамках Європейського конкурсу зелених угод «Green Deal Matchmaking Session 2020».

Захід було організовано Генеральним директоратом Європейської комісії з досліджень та інновацій спільно Виконавчим агентством з досліджень, Виконавчим агентством з питань малого та середнього бізнесу та Виконавчим агентством з питань інновацій та мереж.

Під час проведення конкурсу поширено унікальний досвід створення міжнародних мереж та встановлення зв’язків для формування дослідницьких та інноваційних консорціумів. Окрім того, Програма включала презентації у всіх сферах Європейського конкурсу зелених угод та надала унікальну можливість 3138 заявникам з 80 країн представити свої ідеї та знання провідним дослідницьким організаціям, науковим колам, університетам та передовим новаторам з різних галузей.

Участь у конкурсі надала можливість Університету розширити міжнародну мережу та створити стратегічні партнерські відносини за допомогою запланованих індивідуальних зустрічей.