5-7 серпня, у Стамбулі відбулася 32 конференція «Eurasian Business and Economics Society» (EBES) у Стамбулі. Зважаючи на карантинні обмеження, цього року формат конференції передбачав дистанційну участь та онлайн презентації учасників заходу. EBES – це міжнародна асоціація, яка має на меті стимулювання наукових досліджень та поширення наукових досягнень на теренах Євразії.

Співпраця представників академічної спільноти з EBES сприяє науковим результатам та інтелектуальному обміну у різних напрямах наукових інтересів.

На заході було презентовано 184 доповіді 355 науковців із 49 країн Європи та Азії. Представниками від МУФ на заході були Ректор, професор, Любов Смоляр, проректор з наукової та міжнародної діяльності, професор Ольга Іляш та завідувач кафедри менеджменту та інновацій, професор, Дарія Дорошкевич. Тема доповіді “Validity and reliability of the flipped learning scale” отримала схвальні відгуки під час презентації та була присвячена сучасним підходам до навчання у Вищій школі, зокрема в рамках так званого «перевернутого навчання» і підготовлена у співавторстві з науковцем Арельського Університету у Стамбулі, проф. Османом Ілдірім.

Сподіваємося на подальшу активну участь представників Університету у міжнародних наукових заходах.