1820 лютого 2020 року у м. Нью-Делі (Індія) відбувся 20-й Всесвітній саміт INBUSH ERA-2020 SUMMIT “THE CHALLENGE OF CHANGE: STRATEGIES FOR MANAGING BUSINESS IN TECHNOLOGY DRIVEN SOCIETIES”, який організували Міжнародна школа бізнесу Amity та університет Amity University, Greater Noida Campus, під патронатом Віце-Канцлера Amity Group Prof. (Dr.) Gurinder Singh. Міжнародний університет фінансів на Саміті представляли проф. Ольга Іляш та проф. Дарія Дорошкевич.

 Всесвітній саміт INBUSH ERA – це відмінна та великодушна платформа, яка свідчить про участь понад 500 лідерів, керівників, міністрів, послів та верховних комісарів, членів парламенту, віце-канцлерів та відомих учених провідних національних та міжнародних університетів Австралії, США, Франції, Іспанії, Ірландії, Казахстану та Індії.

Тематика Саміту була присвячена впливу викликів змін на стратегії управління бізнесом в технологічно-розвинутих суспільствах, включаючи наукове значення соціально та економічно значущої проблематики щороку демонструє зростаючий інтерес політиків, вчених і представників бізнес-середовища.

Вперше, на Саміті такого рівня в Індії було представлено Міжнародний університет фінансів як перший український університет, який започаткував Україно-індійські відносини з Amity University. На пленарному засіданні у перший день Саміту, присвяченому викликам та можливостям Вищої освіти «Future of Higher Education: Challenges & Opportunities for International Universities» виступила проф. Ольга Іляш, яка представила нові виклики для освіти та бізнесу і зазначила, що сьогодні роботодавці потребують навичок, а не лише знань чи звань, у той же час, близько 40% випускників університетів працюють на робочих місцях, які фактично не вимагають кваліфікації.

Протягом пленарного засідання на тему «Women Leaders as Change Masters – Unleashing Possibilities, Transforming Generations» 19 лютого проф. Іляш Ольгою та проф. Дарією Дорошкевич, було обговорено серед інших економічних викликів проблеми гендерної рівності жінок у світі, як лідерів змін.

Науковий комітет Саміту, як і кожен рік, вирішив вшанувати найкращих партнерів та пленаристів нагородами. Найвищої нагороди було удостоєно Міжнародний університет фінансів на чолі з Ректором, проф. Любов Смоляр, а також нагороди “Amity Global Academic Excellence Award” та «Amity Excellence Award for Best Woman Academician in Economics» отримали проф. Ольга Іляш проф та Дарія Дорошкевич відповідно.