Україна здавна славилася величними традиційними святами та обрядами. Одним із свят, яке завжди відзначали наші діди та прадіди, було велике зимове свято, особливо цікаве для молоді – Андріївські вечорниці, до проведення якого долучився і наш Університет!

Це було не просто свято, а Благодійна акція зі святковим ярмарком українських страв, на зібрані кошти з якого будуть придбані подарунки у дитячий будинок до Дня Святого Миколая. Захід проходив у теплій родинній атмосфері за участю представників керівництва, викладачів та студентів МУФ та КПІ ім. Ігоря Сікорського.

Студентство I–IV курсів підготували традиційні для цього свята молодіжні ігри та розваги: кусання калити, передбачення долі, гадання на суджених, танці, народні пісні. Не оминули господині і вітання гостей святковим короваєм.

Відтворивши обряд проведення вечорниць, студенти долучилися до історії, культури, традицій і звичаїв українського народу, побачили їхню первинну красу. А благодійна місія свята викликала у всіх присутніх бажання творити добро.