24 листопада в Інституті міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбувся круглий стіл «Співпраця молодіжних наукових організацій ВНЗ м. Києва», до якого долучилися представники Міжнародного університету фінансів: Голова Ради молодих учених Владислава Корнілова та представник Студентського наукового товариства Любич Анна.

Організаторами заходу були Рада молодих вчених Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Рада молодих вчених Інституту міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Асоціація наукових товариств студентів, аспірантів, докторантів і молодих учених м. Києва за сприяння Ради молодих вчених при МОН України.

Під час круглого столу обговорено актуальні проблеми та виклики молодим вченим України у сучасних умовах, наукові конкурси та гранти для молодих вчених, особливості Європейської інтеграції молодих вчених України.

У своїх доповідях Юрій Кращено, голова Ради молодих вчених при МОН України закликав наукову молодь об’єднуватися й активно долучатися до конкурсів та проектів як в Україні, так і закордоном, а Сергій Терепищий, голова Ради молодих вчених Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова, поділився досвідом написання грантових проектів та розповів про конкурс проектів наукових робіт для молодих вчених, який проводить МОН України.

Доповіді викликали жваву дискусію й обговорення серед наукового товариства. За результатами зустрічі було погоджено посилювати обмін досвідом та найбільш важливими проектами молодих вчених й створити платформу для інтенсифікації співпраці молодіжних наукових організацій м. Києва.