УКРАЇНСЬКА АСОЦІАЦІЯ ВИКЛАДАЧІВ ТА ДОСЛІДНИКІВ ЄВРОПЕЙСЬКОЇ ІНТЕГРАЦІЇ
АСОЦІАЦІЯ ДОСЛІДЖЕНЬ ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУ МОЛДОВИ
АСОЦІАЦІЯ ДОСЛІДЖЕНЬ ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУ ГРУЗІЇ
запрошують взяти участь у міжнародній освітній ініціативі:
«AКАДЕМІЯ ЄС-СХІДНЕ ПАРТНЕРСТВО»
м. Київ, Україна.
11-15 лютого 2019 року

Академія відбудеться за підтримки Європейського Союзу у рамках програми імені Жана Моне
Еразмус + (599865-EPP-1-2018-1-UA-EPPJMO-PROJECT)

«Академія ЄС-Східне Партнерство» (EU-EaP Academy) прагне згуртувати аспірантів та молодих з вчених з різних країн, які цікавляться різноманітними аспектами євроінтеграційної тематики, включно з проблематикою Східного Партнерства. Метою цієї міжнародної освітньої ініціативи є забезпечити краще розуміння її учасниками особливостей взаємодії усіх шести країн Східного Партнерства з Європейським Союзом.

У рамках Академії зокрема буде проаналізовано роль Європейського Союзу у Східній Європі, простежено особливості відносин ЄС з кожною країною-учасницею Східного Партнерства, зокрема процес імплементації Угод про Асоціацію у Грузії, Молдавії та України, обговорено чинники, що гальмують зближення ЄС з країнами Східного Партнерства, розглянуто потенційні сценарії їхніх відносин у майбутньому.

«Академія ЄС-Східне Партнерство» покликана актуалізувати знання учасників про стан відносин ЄС-Східне Партнерство та слугувати високоякісним ресурсом з євроінтеграційної тематики для аспірантів і молодих вчених у їхніх професійному розвитку. Учасники не тільки отримають з перших рук унікальну інформацію про відносини ЄС з країнами Східного Партнерства, але і матимуть можливість вдосконалити свої дослідницькі компетентності та професійну майстерність у сфері Європейських Студій.

Ми на Вас чекаємо!

Call for applications

Умови участі