4 – 7 жовтня 2022 року на базі КПІ ім. Ігоря Сікорського відбулася Міжнародна конференція інженерного товариства IEEE з системного аналізу та інтелектуальних обчислень (SAIC-2022).

Організаторами Конференції виступили Інститут прикладного та системного аналізу та Факультету менеджменту та маркетингу КПІ ім. Ігоря Сікорського.

4 жовтня проведено церемонію відкриття та пленарне засідання за участю ректора КПІ ім. Ігоря Сікорського, д.т.н., професора, академіка НАН України, Згуровського М.З. Та декана ФММ, д.е.н., професора Кравченко М.О та ін.

5 та 6 жовтня було організовано роботу Секціі Data Mining for Complex Socio-Economic Processes and Systems (DMCSEPS) з використанням платформи Zoom, на якій було представлено доповіді проф. Любові Смоляр, проф. Ольги Іляш та проф. Олени Трофименко.

У дискусіях широко обговорено, зокрема, питання оцінювання економічноі безпеки окупованих регіонів України, енергетичної незалежності та економіко-математичного моделювання процесів економічного розвитку в умовах невизначеності.