Шановні науковці, працівники академічних наукових організацій та закладів вищої освіти, представники органів державного і місцевого самоврядування, громадських організацій, підприємств, фінансових та інших установ!

Запрошуємо Вас взяти участь у роботі 2-ї Міжнародніої науковій конференції «Екологічна стійкість в управлінні природними ресурсам» (ISCES 2021), яка відбудеться дистанційно 1 листопада 2022 року з метою підготовки матеріалів у журналі IOP Series: Earth and Environmental Science. Публікація матеріалів конференції:

Прийняті статті будуть опубліковані видавництвом IOP Series: Earth and Environmental Science. Матеріали конференції будуть подані для індексації до наукометричних баз Scopus та Web of Science Core Collection (Conference Proceedings Citation Index).

Матеріали 1st International Conference on Environmental Sustainability in Natural Resources були опубліковані у Випуску 915 (2021) у журналі IOP Series: Earth and Environmental Science та індексовані у базі Scopus.

Вимоги до оформлення матеріалів:

  1. До публікації приймаються оригінальні статті, які містять наукову новизну, раніше не публікувались та не були подані для публікації до іншого видавництва.
  2. Стаття має відповідати напрямам конференції.
  3. Мова статті – англійська.
  4. Стаття повинна бути оформлена відповідно до вимог за посиланням.
  5. Стаття подається у doc (docx)-форматі.
  6. Обсяг статті повинен становити 8-10 сторінок.
  7. Посилання повинні бути в кількості не менше 10 джерел, і опублікованими за останні 10 років.
  8. Самоцитування не більше 10%. 9. Кожен автор може входити до авторського колективу не більше, ніж двох статей.
  9. Авторський колектив може включати не більше, ніж п’ять авторів.
  10. Доповідь (відеопрезентація) одного представника авторського колективу на конференції є обов’язковою.

Мета конференції:

здійснення обміну передовими ідеями та результатами наукових досліджень між дослідниками, розробниками, науковцями і практиками, розгляд актуальних проблем формування стратегій, моделей та технологій управлінням сталого розвитку, циркулярної економіки та охорони навколишнього середовища. Веб-сайт конференції: https://isces.eu-science.com/

Напрями роботи конференції:

  • Зелена, Цифрова та Стала Економіка.
  • Управління Природними Ресурсами.
  • Екологічна Сталість та Інженерний Менеджмент.

Інформація для учасників конференції:

Для участі в міжнародній конференції авторам необхідно до 25 вересня 2022 р. здійснити реєстрацію та подати статтю, а також відправити заявку для участі у конференції на електронну пошту scincecentre@gmail.com та здійснити онлайн реєстрацію за посиланням.

Найкращі статті, які будуть відібрані науковим комітетом будуть рекомендовані до публікації науковому журналі з найвищим Імпакт-фактором та 1-2 квартілем (Q1-Q2), що індексуються у наукометричних базах Scopus та Web of Science: Energies journal (ISSN 1996-1073): Special Issue “Energy Systems Management: Economic, Social, Cultural, Legal and Environmental Components” (Scopus та Web of Science) із знижкою 20% для учаників конференції.

Всі статті будуть проходити подвійну перевірку на плагіат: перша – організаторами конференції, друга – видавництвом. У випадку наявності плагіату стаття буде відхилена для публікації та кошти не повертаються. Унікальність статті має становити не менше 90%.

Важливі дати:
до 25.09.2021 – подання статті.
до 10.10.2021 – інформування щодо прийняття статті до публікації.
до 25.10.2021 – подача кінцевого варіанта статті.

Організаційний внесок:
Учасники конференції, отримають матеріали конференції в електронному виді.
Для авторського колективу прийнятих статей до друку в IOP Series: Earth and Environmental Science оплата за участь у конференції становить 200 євро.
Автори можуть додатково замовити послугу перекладу статті на англійську мову та оформлення статті.
Вартість перекладу сторінки становить 150 грн.
Вартість оформлення сторінки статті із списком джерел становить 150 грн.
Реквізити для сплати організаційного внеску будуть надіслані авторам прийнятих статей до 30 жовтня 2022 р.

ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЛИСТ