16 червня 2022 року на факультеті менеджменту та маркетингу Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» відбувся міжнародний круглий стіл на тему «Війна в Україні: наслідки для світової економіки».

У міжнародному круглому столі взяли участь 79 учасників з різних країн, зокрема Німеччини, Норвегії, Польщі, Чехії, Боснії та Герцеговини, Туреччини, США та України.
Міжнародний університет фінансів в Організаційному комітеті представила проректор з наукової та міжнародної діяльності, проф. Ольга Іляш і виступила з доповіддю, яка присвячена протидії соціальним викликам в умовах гібридної агресії Росії в Україні.

 

Науковий захід з вітальним словом відкрила декан ФММ, проф. Марина Кравченко та проф. Кілліон Муньяма, проф. Старший радник Глобального порядку денного та багатосторонніх відносин European External Services Action (EEAS) у Брюсселі, обраний депутат Національного парламенту Польщі (2011-2021), основний доповідач і співголова Керівного комітету Африканського глобального бізнес-саміту в Берліні 2022 року.

Науковий захід було присвячено глобальній продовольчій та енергетичній безпеці в умовах війни, післявоєнній відбудові України та світу.