Запрошення до участі у III. INTERNATIONAL CONFERENCE ON GLOBAL COMPETITION
AND INNOVATION MANAGEMENT, яка відбудеться з 16-19 вересня 2021 року у Стамбулі, Туреччина.

Міжнародна конференція щороку організовується економічним факультетом Стамбульського університету, департаментом ділового адміністрування, і вносить значний внесок в академічну літературу, діловий світ та практиків.

Очікується велика кількість участі від України, Росії, Косово,Узбекистану, Казахстану, Киргизії, Азербайджану, Румунії, Італії, Сполучених Штатів Америки, Великобританії, Австралії, Нової Зеландії, Індії, Туреччини, Кіпру, Марокко, Північної Македонії, Бангладешта інших країн.

Мовами конгресу є АНГЛІЙСЬКА та ТУРЕЦЬКА.

Буде опублікована книга тез доповідей та повні тексти, обидва з номерами ISBN. Дослідження, представлені на конгресі, можуть бути опубліковані також як статті в журналах, анонсованих на нашому веб-сайті, а також у формі міжнародних розділів книг.

Міжнародний університет фінансів виступає співорганізатором.

Основна тема конференції: Спалах COVID-19, який стався в березні 2020 року, серйозно вплинув на держави та людей у всьому світі. Держави та люди у всьому світі зневірилися перед COVID-19. Потрібні інновації та нові стилі управління, які полегшать життя. Під час пандемії COVID-19 люди відчували найбільше труднощів із придбанням продуктів та послуг для задоволення своїх потреб.

У цьому контексті; “Третя Міжнародна конференція з глобальної конкуренції та управління інноваціями, заснована на питанні про те, як люди можуть полегшити своє життя”, ГЛОБАЛЬНИЙ КОНКУРС В КОНТЕКСТІ COVID-19, УПРАВЛІННЯ ІННОВАЦІЯМИ, УПРАВЛІННЯ ЛАНЦЮГАМИ ПОСТАЧАННЯ, УПРАВЛІННЯ ЗМІНАМИ В СТИЛЯХ РОБОТИ та АВАРІЙНІ ПОСЛУГИ ” було визначено темою Конференції.

https://kry2021.istanbul.edu.tr/en/content/paper-submission/registration