4 червня 2021 року, у м. Львові відбулася Міжнародна науково-практичної конференція “Суспільні трансформації і безпека: людина, держава, соціум”.

Співорганізаторами Конференції виступили Міжнародний університет Фінансів, Державна Установа «Інститут Регіональних Досліджень імені М. І. Долішнього НАН України», Центр досліджень соціально-демографічного розвитку та управління «Демос» При НУ «Львівська Політехніка», Університет Економіки в Бидгощі (Польща), Львівський торговельно-Економічний Університет та Громадська Організація «Академічний Простір».

У роботі Конференції прийняли участь науковці з різних регіонів України та Польщі, які прийняли участь в обговоренні проблем суспільних трансформацій і проблеми соціалізації особистості, соціокультурних та економічних наслідків міграції в Україні та світі, управління людськими ресурсами в сучасних організаціях, сучасних тенденцій розвитку соціальної економіки та соціальної безпеки.

Проф. Ольга Іляш та Доктор філософії Ірина Джадан представили доповідь “Стратегування маркетингової політики промислово-технологічного розвитку національної економіки в системі економічної безпеки держави”, яка викликала жваву дискусію та схвальні відгуки учасників заходу.