Cтудентка, вже випускниця, Міжнародного університету фінансів, Литвак Тетяна, у складі збірної командизі сту дентами Lviv Polytechnic National University та University of Economy in Bydgoszcz (Poland) взяли участь у Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт“ Black Sea Science ” – 2021.
Конкурс було проведено під егідою Black Sea Universities etwork, об’єднанню 110 закладів вищої освіти 12 країн Чорноморського регіону та ISEKI-Food Association – Європейської Асоціації інтеграції харчових наук та інженерних знань у харчовій галузі.
Організаторами конкурсу виступили провідні університети Болгарії, Молдови, Польщі, Швейцарії, Ізраїлю, Китаю, Казахстану та Білорусі.
Студенти представили на конкурсі наукову роботу «The impact of social media advertising on the consumer buying behaviour», яку було високо оцінено журі та членами Конкурсної комісії.
За результатами конкурсу всі учасники команди отримали сертифікати про участь та досвід командної роботи.
Дякуємо організаторам конкурсу які вже не перший рік проводять цей захід з метою розширення міжнародних зв’язків, активізації наукової роботи студентів як найважливішого фактора формування фахівців, залучення студентів до участі у наукових програмах, проектній, конструкторській та інших формахнауково-дослідної діяльності.
Бажаємо нашим студентам подальших успіхів та всебічного розвитку!