17-19 квітня Міжнародний університет фінансів спільно з Istanbul University (Туреччина) та ще 5 університетами із Киргизстану, Азербайджану та Туреччини організували та провели Міжнародну наукову конференцію “International Conference on Global Competition and Innovation Management”.

На науковому заході було представлено понад 150 доповідей учасників з різних країн. Університет на найвищому рівні було представлено ректором та проф. Любов Смоляр та проректором з наукової та міжнародної діяльності, проф. Ольгою Іляш.

Варто відзначити високий рівень представлених доповідей викладачами Університету проф. Дарією Дорошкевич, доц. Оленою Трофименко та доц. Наталією Кобою, а також гідні виступи аспірантів Університету Максима Коби, Руслана Колішенка та Саеба Могхадамана на теми: “Clusterization As A Factor In Innovative Development Of Business”, “Investigation of the level of workplace digitalization in the terms of remote economic growth”, “Assessing Structural Components Of Investment And Innovation Provision Of Economic Security In The Basic Types Of Economic Activity” та “Ensuring the development of economic relations in the field of renewable energy between Ukraine and Turkey”.

Бажаємо усьому професорсько-викладацькому складу, аспірантам та студентам творчих
успіхів і натхнення й надалі гідно представляти Університет на міжнародних наукових
заходах.