В Міжнародному університеті фінансів вже стало доброю традицією проведення Андріївських вечорниць – Благодійної акції зі святковим ярмарком української кухні.

13 грудня 2019 року студенти І–IV курсів Міжнародного університету фінансів приготували різноманітні святкові українські страви та пригощали всіх гостей, які завітали на ярмарок. В результаті проведеного ярмарку було зібрано кошти на подарунки для діток.

І згодом, 19 грудня 2019 року, в День Святого Миколая, наші студенти завітали з подарунками до діток в Центр соціально-психологічної реабілітації дітей служби в справах дітей та сім’ї. Напередодні Свята дітки намалювали свої омріяні подарунки та передали їх Студентській раді МУФ. Завдяки проведеному заходу, злагодженій роботі студентів та допомоги всіх гостей Свята, маленькі вихованці Центру отримали саме ті іграшки, які бажали, а також солодощі та фрукти.

Щиро дякуємо усьому колективу та студентському товариству Міжнародного університету фінансів, які були не байдужими та долучилися до участі у Благодійній акції.

Мрії збуваються!