23 березня 2019 року студенти Міжнародного університету фінансів прийняли участь у ІІІ Міжнародному бізнес-форумі «Business Woman 2019».

Партнерами форуму виступили Міжнародне Об’єднання Жінок-Українок, компанія East-West Mentor, Business Gathering, ГО «Інститут партнерства та сталого розвитку», Торгово-промислова палати України, ТОВ «Тін Імпекс», ГО «Світове Українство», ІА «Журналіст», Міжнародна Амбасада Жінок-Підприємців, Українсько-Сербська ділова палата, ТзОВ «Сонячне ремесло» та ін.

Метою ІІІ Міжнародного бізнес-форуму «Бізнес WOMAN 2019» стала консолідація жінок бізнесу, політики та соціальної сфери задля налагодження тісної співпраці, обміну досвідом, репрезентації України в світі та сприяння розвитку малого і середнього бізнесу серед жінок.

Учасниками форуму стали близько 2000 жінок з 25 країн світу, серед яких – представниці дипломатичних структур, політикуму, жіночих бізнес-клубів та підприємств, засобів масової інформації, власники бізнесу, керівники політичних партій, наукових та аналітичних центрів, міжнародних організацій та фондів з різних регіонів України та світу. Виступали медійно відомі та впізнавані в Україні та світі жінки, які досягли вагомих результатів у бізнесі та політиці.

В рамках III Міжнародного форуму BusinessWoman 2019 учасниці та гості зустрілися та поспілкувалися з бізнесменами, дипломатами, політиками різних країн, а також отримали практичні кейси успішної діяльності у цих галузях. Учасниці та гості спілкувалися на теми: «Політика, міжнародна дипломатія, енергетична безпека» і «Бізнес, економіка та соціальна відповідальність».