Студенти та викладачі Міжнародного університету фінансів прийняли участь у вирішенні бізнес-кейсу Tax your Brains від компанії Deloitte Ukraine та стали переможцями півфіналу у складі команди IUF-leaders.

15 травня 2018 р. студенти Університету відвідали бізнес-екскурсію в компанії Deloitte Нouse і мали змогу поспілкуватися з представниками компанії, ознайомитися з особливостями діяльності міжнародної компанії та дізнатися про напрями діяльності компанії та вакантні посади.

Компанія «Deloitte» – це бренд, що об’єднує понад 260 тисяч професіоналів незалежних фірм у більш ніж 150 країнах. Фахівці компанії надають послуги у сфері аудиту, консалтингу, фінансового консультування, управління ризиками, оподаткування та супутні послуги клієнтам державного і приватного сектору різних галузей економіки. Серед клієнтів «Deloitte» – близько чотирьохсот з п’ятиста найбільших компаній світу за щорічним рейтингом журналу «Fortune». Завдяки глобальній мережі фірм-учасників «Deloitte» відкриває своїм клієнтам можливості світового класу та надає високоякісні послуги, спрямовуючи свої зусилля на досягнення результатів, що мають значення.

Кейс від Deloitte на платформі сasers.org.

Вітаємо з перемогою у півфіналі учасників команди Литвак Тетяну, Галину Захарову, Михайла Архіпова та викладачів – доц. Михайлик О. М. та капітана команди доц. Трофименко О. О. та бажаємо успіхів у фіналі конкурсу!