12 квітня 2018 р. на Площі знань студенти МУФ відвідали футуристичний мульти-платформний фестиваль Future Fest, який організував Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського».

На учасників чекала насичена програма: перегони дронів, битви роботів, футуристичні факультативи, hi-tech виставка, експозиція авіамоделей, кіберспортивний турнір, арт-майданчик.

Розробники презентували глядачам фестивалю роборуку, яка керується власноруч – MeArm, лазерний принтер та бездротову зарядку, яка може подавати електроенергію на відстані до 20 метрів, робота із тепловізором, який оминає перешкоди, безпілотники, які використовують у сільському господарстві та в зоні АТО, акумулятори для танка, партію яких вже відправили на передову.

Було представлено багато непересічних наукових цікавинок, наприклад: цемент, що не мокне, хенд-мейд косметика, ікра з «Кока-коли», установка для очищення води за допомогою ультразвуку, створені студентами кераміка та скло, подібне за властивостями до «муранського», прилади екологічного моніторингу, звичайні та спортивні моделі ракет, які злітають за допомогою подачі теплих потоків повітря.

Цей мульти-платформний фестиваль, який поєднав у собі науково-технічні винаходи та розважальну складову було присвячено Всесвітньому дню авіації і космонавтики.