За підсумками Всеукраїнського конкурсу дипломних робіт студентів вищих навчальних закладів освіти зі спеціальності «Підприємництво, торгівля і біржова діяльність», що проходив 29-30 березня на базі Одеського національного політехнічного університету, магістри Міжнародного університету фінансів були відзначений грамотами та Дипломом І ступеня.

Корнілова Владислава Володимирівна була нагороджена грамотою «За оригінальність дослідження» із дипломною роботою на тему ««Інноваційна діяльність у туристичному бізнесі України (на прикладі товариства з обмеженою відповідальністю «Туристська компанія «Жюль Верн»)».

Керівник дипломної роботи – к.е.н., проф. Смоляр Любов Гаврилівна.

Литвинюк Микита Дмитрович був нагороджений грамотою «За найкраще обґрунтування наукової новизни у дослідженні» із дипломною роботою на тему «Аналіз маркетингових можливостей просування фармацевтичної продукції (на прикладі ТОВ «Фарма Старт»)».

Керівник дипломної роботи – д.е.н., проф. Дорошкевич Дарія Вячеславівна.

Калбазов Дем’ян Йосипович виборов перемогу та був нагороджений Дипломом І ступеня із магістерською роботою на тему «Організаційно-економічні процедури бізнес-планування підприємницької діяльності (на прикладі ПП «Центр Чистоти)».

Керівник дипломної роботи – д.е.н., проф. Іляш Ольга Ігорівна.

Організаційний комітет також нагородив Ольгу Ігорівну Подякою за високий професіоналізм, плідну працю, підтримку студентства в розвитку економічної науки та підготовку переможця Всеукраїнського конкурсу дипломних робіт зі спеціальності «Підприємництво, торгівля і біржова діяльність» у 2017-2018 н.р.

Вітаємо наших переможців та бажаємо подальших успіхів у науковій та професійній діяльності!