Успішно подані та зареєстровані роботи, які пройшли І тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2017/2018 навчальному році.

Разом з керівниками наукових робіт – професором Іляш О.І. та Дорошкевич Д.В. – студенти, які пройшли І тур конкурсу, підготували роботи та супровідні документи та відіслали їх згідно з вимогами.

Так, студентка спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» Литвак Тетяна приймає участь у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт до конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Підприємництво».

Студентка спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» Захарова Катерина приймає участь у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Управління у сфері економічної конкуренції».

Студента спеціальності «Менеджмент» Роман Цюпа приймає участь у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Менеджмент інноваційної та інвестиційної діяльності».

Зичимо нашим студентам успіху та бажаємо перемоги!